Skoči na glavno vsebino

Od 2. do 4. oktobra 2017 organiziramo letošnji tabor NadGIBko za najbolj  vedoželjne in aktivne dijake naše šole. Cilj tabora je: poglobljeno delo +   športno udejstvovanje + razvijanje veščin timskega dela + spoznavanje mnemotehnik + ustvarjanje + druženje…  Z nami bo tudi nekaj učencev iz Osnovne šole Brežice z njihovima mentoricama, tako bo letošnji tabor nedvomno zelo zanimiv in pester.

Nastanjeni bomo v Hotelu in športnem centru Kovač v Osilnici, kjer bomo imeli poleg dobre hrane na voljo tudi plezalno steno, kolesa, loke za streljanje v tarčo, igrišča za tenis, nogomet, odbojko, za manjše doplačilo pa tudi  bazen s jacuzzijem in savnami …. Za doplačilo bo, v primeru dovolj velikega interesa, organiziran tudi rafting po reki Kolpi ali sprostitev v adrenalinskem parku. Pri izvajanju aktivnostih bodo sodelovali izkušeni licencirani instrukturji in vodniki.

 

Vsi zainteresirani oddajte prijavnice v tajništvu najkasneje v ponedeljek, 14. 9.  2017. Število mest je omejeno, zato ne zamujajte s prijavo!

 

Prijavnico najdete TUKAJ ali jo dobite v šolski svetovalni službi ali knjižnici J

 

Šolska psihologinja

Dr. Gordana Rostohar

Dostopnost