Skoči na glavno vsebino

Od 20. do 22. septembra 2019 organiziramo letošnji tabor NadGIBko za najbolj  vedoželjne in aktivne dijake naše šole. Cilj tabora je: poglobljeno delo +   športno udejstvovanje + ustvarjanje + druženje.  Z nami bodo gimnazijci iz Trbovelj ter učenci iz Osnovne šole Brežice z njihovimi mentoricami, tako bo tudi letošnji tabor nedvomno zelo zanimiv in pester.

Nastanjeni bomo v CŠOD Bohinj. O lepotah Bohinja ni potrebno izgubljati besed, vsi jih poznate, CŠOD pa je prenovljen in v njem se bomo zagotovo dobro počutili.

Kaj vse se bo dogajalo na taboru? Na razpolago boste imeli različne delavnice: biološko, kemijsko, matematično, psihološko, športno, lahko se boste naučili zanimivih spominskih tehnik, raziskovali jezero s kanuji, njegovo obalo s kolesi, se preizkusili celo v lokostrelstvu …

Na poti se bomo ustavili tudi v edinstvenem rudniku mineralov, ki ga zagotovo še ne poznate, med bivanjem izvedeli veliko novega o Triglavskem narodnem parku in si ob koncu ogledali tudi slikovita korita reke Mostnice.

Vsakič je na taboru zelo priljubljen tudi večer talentov, tudi letos ga bomo izvedli …

Vsi zainteresirani oddajte prijavnice v šolski svetovalni službi ali v tajništvu najkasneje v ponedeljek, 9. 9.  2019. Število mest je omejeno, zato ne zamujajte s prijavo!

Prijavnico najdete tukaj ali jo dobite v šolski svetovalni službi. 🙂

ali jo dobite v šolski svetovalni službi. 🙂

 Šolska psihologinja

Dr. Gordana Rostohar

Dostopnost