Matične učilnice 1. letnik

1. a – BIO2

1. b – JEZ3

1. c – ZGO1

1. d – MAT3

Matične učilnice 2. letniki

2. a – LIK

2. b – MAT3

2. c – ZGO1

2. d – DRU

Matične učilnice 3. letniki

3. a – JEZ3

3. b – BIO2

3. c – GLA

3. d – LIK

 

Matične učilnice 4. letniki

4. a – ZGO2

4. b – SLO1

4. c – GLA

4. d – SLO2

 

Spoštovane dijakinje in dijaki!

Po petih mesecih se bomo ponovno srečali v šolskih prostorih. Zelo smo se razveselili okrožnice Ministrstva za izobraževanje znanost in šport, da se v ponedeljek, 8. 3. 2021, v šolo vračajo vsi dijaki, po prilagojenem modelu C izobraževanja. Stalno se v šoli izobražujejo dijaki zaključnih letnikov. Ostali dijaki se izmenično izobražujejo en teden v šoli in en teden na daljavo. Prvi teden (od 8. 3. do 12. 3. 2021) bodo imeli pouk v šoli  dijaki prvih letnikov  ter dijaki 2. a in 2. d-oddelka, preostala razreda drugega letnika in tretji letniki imajo pouk na daljavo. 15. marca pa bodo imeli pouk v šoli 2. b in 2. c-oddelek ter tretji letniki. Prvi letniki ter 2. a in 2. d-oddelka pa imata pouk na daljavo. Pouk bo tako ciklično organiziran do nadaljnjega.

Pouk bo potekal po veljavnem urniku, večinoma v matičnih učilnicah (izjeme so skupine, laboratorijsko delo, športna vzgoja,…).

Nacionalni inštitut za javno zdravje je objavil preventivne ukrepe za preprečitev širjenja epidemije. Prosim, da priporočila pozorno preberete na povezavi https://www.nijz.si/sl/priporocila-za-preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2, saj bomo z odgovornim obnašanjem povečali možnost, da ostanemo pri kombinaciji izobraževanja na daljavo in klasičnega pouka oziroma ob ugodnejši epidemiološki situaciji prešli le na izobraževanje v šoli. Naj vas samo spomnim, da v šolo prihajate samo zdravi dijaki. Še vedno v šoli veljajo vsa navodila za preprečevanje širjenja okužb s SARS-CoV-2 (COVID-19). Pri pouku se upoštevajo vsi zaščitni ukrepi (med odmori so dijaki v učilnicah, skrbijo za pravilno higieno rok in kašlja, razredi se med sabo ne mešajo …). Ob vstopu v šolo in med poukom je OBVEZNA uporaba (PRAVILNA!) zaščitne maske. V šoli bo poskrbljeno za malico.

V času izrednih razmer zaradi epidemije ste skupaj s profesoricami in profesorji dobro opravili šolsko delo na daljavo. Hvala za potrpežljivost in razumevanje.

Veselim se snidenja in vaše pozitivne energije, ki bo ponovno napolnila šolo.

Uroš Škof,

ravnatelj

Fotografija: https://www.pexels.com/photo/anonymous-person-with-binoculars-looking-through-stacked-books-3769697/

 

Dostopnost