Skoči na glavno vsebino
Matične učilnice 1. letnik

1. a – BIO2

1. b – JEZ3

1. c – ZGO1

1. d – MAT3

Matične učilnice 2. letniki

2. a – LIK

2. b – MAT3

2. c – ZGO1

2. d – DRU

Matične učilnice 3. letniki

3. a – JEZ3

3. b – BIO2

3. c – GLA

3. d – LIK

 

Matične učilnice 4. letniki

4. a – ZGO2

4. b – SLO1

4. c – GLA

4. d – SLO2

 

Spoštovane dijakinje in dijaki!

Po petih mesecih se bomo ponovno srečali v šolskih prostorih. Zelo smo se razveselili okrožnice Ministrstva za izobraževanje znanost in šport, da se v ponedeljek, 8. 3. 2021, v šolo vračajo vsi dijaki, po prilagojenem modelu C izobraževanja. Stalno se v šoli izobražujejo dijaki zaključnih letnikov. Ostali dijaki se izmenično izobražujejo en teden v šoli in en teden na daljavo. Prvi teden (od 8. 3. do 12. 3. 2021) bodo imeli pouk v šoli  dijaki prvih letnikov  ter dijaki 2. a in 2. d-oddelka, preostala razreda drugega letnika in tretji letniki imajo pouk na daljavo. 15. marca pa bodo imeli pouk v šoli 2. b in 2. c-oddelek ter tretji letniki. Prvi letniki ter 2. a in 2. d-oddelka pa imata pouk na daljavo. Pouk bo tako ciklično organiziran do nadaljnjega.

Pouk bo potekal po veljavnem urniku, večinoma v matičnih učilnicah (izjeme so skupine, laboratorijsko delo, športna vzgoja …).

Nacionalni inštitut za javno zdravje je objavil preventivne ukrepe za preprečitev širjenja epidemije. Prosim, da priporočila pozorno preberete na povezavi https://www.nijz.si/sl/priporocila-za-preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2, saj bomo z odgovornim obnašanjem povečali možnost, da ostanemo pri kombinaciji izobraževanja na daljavo in klasičnega pouka oziroma ob ugodnejši epidemiološki situaciji prešli le na izobraževanje v šoli. Naj vas samo spomnim, da v šolo prihajate samo zdravi dijaki. Še vedno v šoli veljajo vsa navodila za preprečevanje širjenja okužb s SARS-CoV-2 (COVID-19). Pri pouku se upoštevajo vsi zaščitni ukrepi (med odmori so dijaki v učilnicah, skrbijo za pravilno higieno rok in kašlja, razredi se med sabo ne mešajo …). Ob vstopu v šolo in med poukom je OBVEZNA uporaba (PRAVILNA!) zaščitne maske. V šoli bo poskrbljeno za malico.

V času izrednih razmer zaradi epidemije ste skupaj s profesoricami in profesorji dobro opravili šolsko delo na daljavo. Hvala za potrpežljivost in razumevanje.

Veselim se snidenja in vaše pozitivne energije, ki bo ponovno napolnila šolo.

Uroš Škof,

ravnatelj

Fotografija: https://www.pexels.com/photo/anonymous-person-with-binoculars-looking-through-stacked-books-3769697/

 

Dostopnost