Skoči na glavno vsebino

Brežice, 18. marca – Vse kandidate za vpis v program gimnazija – športni oddelek na Gimnaziji Brežice, obveščamo, da bodo individualni razgovori s kandidati za vpis, glede na epidemiološko situacijo, potekali na daljavo, v četrtek, 25. 3. 2021, preko Zoom aplikacije.

Pogovor s športnim koordinatorjem, ki je na šoli zadolžen za športne oddelke in s šolsko psihologinjo, ki je odgovorna za vpis, je obvezni del prijavno vpisnega postopka, zato pričakujemo, da se boste razgovora zanesljivo udeležili in natančno upoštevali določeni razpored. Na razgovoru lahko skupaj s kandidati sodelujejo tudi starši, če tako želijo, ni pa to obvezno.
V primeru, da se razgovora v navedenem terminu iz objektivnih razlogov resnično ne morete udeležiti, vas prosimo, da nam to pisno sporočite najkasneje do 24. 3. 2021, preko elektronske pošte, na naslov gordana.rostohar@guest.arnes.si , da vam bomo določili drugi termin. Na podlagi oddanih vseh zahtevanih dokazil za vpis v športni oddelek in opravljenega razgovora, je
Gimnazija dolžna kandidatom za vpis do 26.3. izdati potrdila o izpolnjevanju športnih dosežkov, zato vam bomo ta potrdila poslali po opravljenem razgovoru.

Povezava na Zoom, na kateri bodo potekali razgovori, bo na dan razgovorov:
https://arnes-si.zoom.us/j/98371565214?pwd=dG1OK1g1Z08wZnBjdzdBMFFyZitadz09, Meeting ID: 983 7156 5214, Passcode: 026702

Z današnjo pošto boste prejeli vabilo s povezavo na videokonferenco ter razpored razgovorov.

Lep pozdrav

Šolska psihologinja: Ravnatelj:
Dr. Gordana Rostohar Uroš Škof

Fotografija: Anna Shvets from Pexels

Dostopnost